Szűrés

A(z) Galaxy Note10 kulcsszót tartalmazó cikkek

A Samsung és a Microsoft tovább bővíti együttműködését

2019. augusztus 9. -

A Samsung bejelentette a Microsofttal kötött hosszú távú, stratégiai együttműködésének megújítását, amellyel tovább javítja az eszközök, alkalmazások és szolgáltatások közötti folytonosságot és kiemelkedő felhasználói élményt biztosít. A partneri megállapodás részeként az új Galaxy Note10 okostelefonon már elérhetők lesznek a Microsoft egyedi megoldásai. A felhasználók könnyedén és folyamatosan végezhetik a munkájukat a telefonjukról és a számítógépükről egyaránt.

Tovább

A Samsung mobilalkalmazással is támogatja az ENSZ Fejlesztési Programját

2019. augusztus 9. -

A Samsung bejelentette együttműködését az Egyesült Nemzetek Szervezete Fejlesztési Programjával (UNDP), amellyel a szervezet Fenntartható Fejlődési Céljait támogatja. Ezek a globális célok a társadalmat világszerte érintő kihívások megoldására irányulnak, mint például a társadalmi egyenlőtlenségek, a klímaváltozás és a természeti környezet pusztulása vagy az oktatás nehézségei. A Samsung új mobil alkalmazással és egyedi kiegészítőkkel hívja fel a figyelmet a célok fontosságára.

Tovább

A Galaxy Note10 szintet lépett a teljesítményben

2019. augusztus 8. -

A Samsung bemutatja a Galaxy Note széria legújabb tagját, a Galaxy Note10 okostelefont, amely elegáns formatervezéssel és páratlan teljesítménnyel érkezik annak érdekében, hogy a felhasználók minden pillanatból a lehető legtöbbet hozzák ki. A legújabb Galaxy Note a sokoldalú, kreatív felhasználóknak készült, akik mindig új kihívásokat keresnek.

Tovább